Stegt flæsk med persillesovs/sauce

Herlig opskrift på en ret der snildt kan spises året rundt, men står sig rigtigt godt i sommeren med de nye kartofler, og den friske persille. Her med flæsket lavet i ovnen, så der ikke er stegefedt i hele huset. Spises bedst med nye kartofler, drysset med persille.

Stegt flæsk med persillesovs/sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Et godt råd er, at ofre lidt mere på flæsken og købe den hos slagteren, den man får i supermarkeder er ofte meget fed.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 4 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 4 timer
Stegt flæsk med persillesovs/sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Et godt råd er, at ofre lidt mere på flæsken og købe den hos slagteren, den man får i supermarkeder er ofte meget fed.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 4 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 4 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Stegt flæsk
  1. Gnid flæsket ind i salt og sæt det på køl. Gerne natten over hvis muligt, ellers i mindst 3 timer.
  2. Sæt ovnen på 200 grader.
  3. Skyl den overskydende salt af flæsket, og læg skiverne på en rist med en bradepande under.
  4. Sæt det hele i ovnen, og husk at holde øje med flæsket, da det ikke må blive branket.
Persillesovs
  1. Hak og skyl persillen.
  2. Smelt smørret i en gryde, dog uden at det bruner.
  3. Pisk melet i, og lad det få en opbag.
  4. Pisk mælk og/eller grøntsagsvand i lidt af gange.
  5. Lad sovsen koge i cirka 10 minutter, mens du rører ofte i den, da den ellers let vil brænde på.
  6. Hvis du vil have en god ekstra smag, så pisker du nu noget af fedtet fra bradepanden ned i sovsen.
  7. Hvis den skiller, så pisk mere mælk i.
  8. Tag sovsen fra varmen, og kom persillen i.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.