Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at de smager godt er jo kun en ekstra bonus. De skal bare i ovnen, og så er de ellers klar til servering.

Fyldte peberfrugter med tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Ventetid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Ventetid
30 minutter
Fyldte peberfrugter med tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Ventetid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Ventetid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Vask peberfrugterne og skær toppen af
  2. Skær alt det indvendige af peberfrugterne ud, kerner, og alt det hvide i midten
  3. Skræl og hak løget
  4. Varm olien på en pande, og kom så de hakkede løg i og svits dem indtil løgene bliver blanke
  5. Kom det hakkede oksefars ved, og svits det med
  6. Pres hvidløget ned i farsen og lad det simre indtil kødet er brunet
  7. Krydr til med salt og peber
  8. Skær evt lidt af bunden af peberfrugterne, så de kan stå selv i et ildfast fast, men pas på med ikke du laver hul i bunden af dem
  9. Kom det brunede kød i peberfrugterne indtil de er fyldte.
  10. Kog panden af med tomatpure, og hæld vand og ris ved. Krydr med salt og peber, og eventuelt lidt boullion
  11. Hæld tomatsovsen over peberfrugterne, og gerne en masse i fadet også.
  12. Gratiner de fyldte peberfrugter med den revede ost
  13. Kom fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.