Spaghetti Bolognese – Jamie Olivers version

Jamie Oliver er altid frisk på at levere gode opskrifter, med sit eget lille twist. Her får du hans opskrift på den klassiske italiensk ret spagetti bolognese. Der behøves ikke mange ingredienser for at lave en god, og smagsfuld ret, der falder i smag hos alle. Selv de yngste medlemmer af familien.

Spaghetti Bolognese - Jamie Olivers version
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Spaghetti Bolognese - Jamie Olivers version
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Tænd ovnen og sæt den på 180 grader.
  2. Kom lidt olie i en gryde, og steg bacon, rosemarin, hvidløg og løg i cirka fem minutter
  3. Kom det hakkede oksekød i, og lad det brune med, sørg for at få det slået godt i stykker, så der ikke er nogle store klumper af kød.
  4. Hæld vinen ved
  5. Kom de soltørrede tomater i en blender og giv dem et hurtigt blend. Hæld eventuel væske fra, inden du blender dem.
  6. Tilsæt de soltørrede tomater sammen med de flåede tomater.
  7. Sæt et låg på gryden, og sæt den i ovnen i en times tid.
  8. Efter 50 minutter sætter du spaghettien over, i følge instruktionerne på pakken
  9. Tag gryden ud af ovnen, og server retten med spaghetti, bolognese og lidt revet parmesan på toppen
Share this Recipe

Check Also

Millionbøf med kartoffelmos

Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag. Millionbøf med kartoffelmos Votes: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *