Jamie Oliver er altid frisk på at levere gode opskrifter, med sit eget lille twist. Her får du hans opskrift på den klassiske italiensk ret spagetti bolognese. Der behøves ikke mange ingredienser for at lave en god, og smagsfuld ret, der falder i smag hos alle. Selv de yngste medlemmer af familien.
Ingredienser
- 200 gram bacon i tern - Gerne en god bacon fra slagteren
- 2 håndfuld rosmarin
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 500 gram hakket oksekød Højst 15% fedt
- 2 dl rødvin
- 250 gram soltørrede tomater
- 800 gram flåede tomater
- 1 håndfuld parmesanost revet
- olivenolie
- salt
- peber
- 500 gram spaghetti
Antal personer: personer
Instruktioner
- Tænd ovnen og sæt den på 180 grader.
- Kom lidt olie i en gryde, og steg bacon, rosemarin, hvidløg og løg i cirka fem minutter
- Kom det hakkede oksekød i, og lad det brune med, sørg for at få det slået godt i stykker, så der ikke er nogle store klumper af kød.
- Hæld vinen ved
- Kom de soltørrede tomater i en blender og giv dem et hurtigt blend. Hæld eventuel væske fra, inden du blender dem.
- Tilsæt de soltørrede tomater sammen med de flåede tomater.
- Sæt et låg på gryden, og sæt den i ovnen i en times tid.
- Efter 50 minutter sætter du spaghettien over, i følge instruktionerne på pakken
- Tag gryden ud af ovnen, og server retten med spaghetti, bolognese og lidt revet parmesan på toppen
Del denne opskrift