blog

Glem ikke “sovsen” til din tapas

Tapas er så meget mere end blot kød, ost og brød. Det der virkelig får en omgang tapas til at skille sig ud og være en oplevelse man husker, er når der også er en masse “sovser” eller dips man kan smøre på sit brød. Det er disse ting der gør at man kan kombinere de andre ingredienser på så …

Læs mere »

Opbevaring af køkkenknive

Der er mange måder at opbevare dine knive. Her vil Hvalsøe Design komme ind på fordele og ulemper ved de forskellige metoder, og gøre valget nemmere for dig. Det er efterhånden de færreste, som har deres knive liggende i en skuffe. Det er skadeligt for knivene, da de kan blive ridsede og sløve. Derudover giver det et dårligt overblik hvis …

Læs mere »

International pandekagedag

International pandekagedag vinder indpas i Danmark

Den internationale pandekagedag falder hvert år den først tirsdag efter fastelavn. Bagved denne gamle tradition ligger der faktisk en rimelig rationel forklaring, men helt ærligt – Hvem har brug for en undskyldning for at spise pandekager? Ja, ikke mig da – Og slet ikke når det er på en ganske almindelig tirsdag når regnen står ned i stænger og temperaturen …

Læs mere »

Måltidskasser – En trend der er kommet for at blive

Måltidskasser

I dag er danskerne blevet mere og mere magelige. Der kommer flere og flere færdigretter i supermarkederne, og de bliver også bedre og bedre i kvaliteten. Men derfra til at sige de er gode, det vil nok være en overdrivelse. Men der er også flere alternative veje. Der er masser af steder på nettet, hvor du kan bestille en måltidskasse, …

Læs mere »

Kenwood KMM770 – Stor test

Kenwood KMM770 kom ind af døren til mig en fredag eftermiddag, lige afhentet på posthuset. Enhver god køkkenchef kan klare sig med sin gode kniv, og et godt spækbræt, men man er jo mand, og lidt af en gadget freak, så jeg havde bestilt en køkkenmaskine, og ikke bare en hvilken som helst køkkenmaskine, men en af de større – …

Læs mere »

Lær at holde den perfekte herremiddag

Er det din tur til at holde herremiddag, men er du meget i tvivl om, hvordan du skal gribe det hele an? Frygt ej. I denne artikel får du en række gode tips til, hvordan du får succes med din herremidag. Lav en sjov og anderledes invitation En rigtig god måde at imponere dine gæster på og samtidig få dem …

Læs mere »

Herremiddag

Intro En af mine venner havde inviteret til middag, og ikke bare hvilken som helst middag – men en rigtig herremiddag. I ved, en af dem hvor det er tilladt at lufte en vind, bøvse ved bordet, ryge en cigar, og føre sig frem med store armbevægelser. Vi ville blive seks stykker, så i stedet for at lade min ven stå …

Læs mere »

Mad fra Porto

Jeg elsker at rejse og jeg elsker at lave mad. Hver gang jeg besøger et nyt sted, prøver jeg også at få mulighed for at lave mad, med nogle af de lokale råvare. Jeg kan godt lide at prøve mig frem, og høre på hvad de lokale siger med hensyn til mad og råvare. Jeg suger alt hvad jeg kan …

Læs mere »

At stege en bøf

At stege en bøf er en videnskab for nogle, mens andre beror sig på rent held, når de skal stege en god bøf. Men er det så vanskeligt at stege en god bøf? Panden Fælles for at stege en god bøf, er i bund og grund redskabet. En god pande er nødvendig, for hvis du bruger en billig tynd pande, …

Læs mere »