Her er en konverteringstabel mellem gram af en ingrediens og så et standard deciliter mål.
Mel: |
|
Fuldkornsmel | 60-65 gr. |
Grahamsmel | 60 gr. |
Rugmel | 50-60 gr. |
Sigtemel | 50-55 gr. |
Kokosmel | 35 gr. |
Hvedemel | 55-60 gr. |
Kartoffelmel | 70 gr. |
Rismel | 65 gr. |
Majsstivelse | 50 gr. |
Gryn: |
|
Byggryn, fine | 55 gr. |
Byggryn, mellem | 60 gr. |
Havregryn | 30 gr. |
Mannagryn | 70 gr. |
Ris, rundkornede | 90 gr. |
Ris, langkornede | 80 gr. |
Sukker: |
|
Farin | 60 gr. |
Flormelis | 52 gr. |
Stødt melis (alm. sukker) | 85 gr. |
Sirup | 145 gr. |
Fedtstof: |
|
Olie | 90 gr. |
Hvor meget skal jeg beregne per person af:
Kød |
|
Helstegt med ben | 275 gr. |
Helstegt uden ben | 200 gr. |
Styk steg med ben | 225 gr. |
Styk steg uden ben | 200 gr. |
Hakket kød | 200 gr. |
Fars kød | 100 gr. |
Indmad | 150 gr. |
Fisk |
|
Hel med ben | 450 gr. |
Styk med ben | 250 gr. |
Styk uden ben | 210 gr. |
Filet | 200 gr. |
Grønt og ris |
|
Spise kartoffel | 125 gr. |
Enkelt grønsag | 125 gr. |
Flere grønsager (samlet vægt) | 150 gr. |
Ris | 50 gr. |
jeg kan godt lide sovs