Forretter

Torskerognsmousse

Opskrift på herlig mousse, bare med torskerogn her istedet for som det plejer at være, men laks. Serveres med ristede tynde skiver rugbrød. eller hvidt brød.

Læs mere »

Moderne rejecocktail

En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. Passer godt som erstatning for den klassiske rejecocktail på fx. nytårsbordet.

Læs mere »

Mexicansk rejecocktail

Dejlig opskrift på en mexicansk version af en rejecocktail. Her er et glimrende alternativ til den traditionelle danske rejecocktail, og dets smag af jalapeno’s giver retten lidt bid.

Læs mere »

Marinerede sild, hjemmelavede

Marinerede sild hører til på det danske julebord, og her er en helt enkelt opskrift på hjemmelavede marinerede sild. Husk at det tager lang tid at lave en god marineret sild, så start derfor 3-4 dage før du skal bruge dem.

Læs mere »

Kærlighedsrejer i basilikum-mango sovs

Lækker opskrift på en gang rejer, med en basilikum- mangosovs. Her anrettet i kærlighedens tegn, så den kunne passende serveres valentins dag for din kære, eller hvis du blot ønsker at gøre lidt mere for din partner.

Læs mere »

Hjemmelavet karrysild

Herlig opskrift på lækre hjemmelavede karrysild. Hvis du vil sætte ekstra præg på julefrokosten, eller er du bare træt af karrysild fra glas, så prøv at lav dem selv. Det er ikke spor svært, og så smager det altså bare bedre.

Læs mere »