Ikea’s kødboller

Er du også fan af de legendariske köttbullar fra Ikea, så læs med her hvor du får opskriften på den lækre Ikea kødboller og tilhørende sovs.

Ikea's kødboller
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 2,5 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 2,5 time
Ikea's kødboller
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 2,5 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 2,5 time
Ingredienser
Kødboller
Sovs
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
  1. Bland det hakkede okse og svine kød.
  2. Hak løget og hvidløget fint
  3. Kom løg, hvidløg, rasp og æg i kødet og blandt det godt sammen.
  4. Tilsæt mælk og salt og peber og rør det godt.
  5. Form nogle små runde boller og læg dem på en tallerken.
  6. Stil tallerkenen i køleskabet i et par timer - Så holder de bedre formen når de skal steges.
  7. Put olie på en pande, og varm olien op. Når olie er varm, lægger du bollerne på.
  8. Steg dem til de er gyldne og læg dem i et ildfast fast.
  9. Stil dem i ovnen i cirka en halv time på 150 grader.
Sovs
  1. Smelt smørret.
  2. Tilsæt mel og rør godt rundt mens det får noget varme.
  3. Tilsæt boullion lidt efter lidt, og rør godt rundt imens.
  4. Tilsæt fløde, soya og sennep.
  5. Kog sovsen op, og lad den småkoge indtil den får den konsistens du gerne vil have.
Del denne opskrift
 

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.