Supper

Gazpacho

Gazpacho er en kold italiensk tomat suppe, opskriften her er nem og hurtig at lave. Serveres med croutonner.

Læs mere »

Misosuppe

Nem og traditionel opskrift på ægte japansk misosuppe. Her lavet på den helt traditionelle måde, med miso pasta, og dashi pulver. Mange herhjemme idag laver misosuppe på kyllingefond, eller fond af okse – det mener jeg dog ikke er den i den japansk ånd, og vil blot give et resultat der “minder” om en ægte misosuppe.

Læs mere »

Jordskokkesuppe

Opskrift på en lækker cremet jordskokkesuppe, her lavet med porre, hvidløg og fløde. Serveres gerne på en kold vinterdag, efter en god tur i sneen. Du kan som jeg har gjort her, vælge at beholde skrællerne på, og blot vaske grøntsagerne godt, eller du kan vælge at skrælle dem, og suppen vil så få en lidt anden farve. Serveres gerne …

Læs mere »