Porretærte med bacon

Porretærte med bacon er virkelig lækker på en regnfuld efterårsdag. Nyd den sprøde bund, og det bløde indre, til for eksempel en gang frikadeller, eller roastbeef. Du kan enten nyde tærten som tilbehør, eller som hovedret, det er helt op til dig.

Bacon porre tærte
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 25 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 25 minutter
Bacon porre tærte
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 25 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 25 minutter
Ingredients
Bunden
Fyldet
Servings: personer
Instructions
Bunden
  1. Start med at smuldre smørret ned i melet, og kom lidt salt og ægget i
  2. Saml dejen, og rul den ud på bordet med en kagerulle
  3. Læg dejen i et tærtefad, og sørg for at den kommer op ad kanterne
  4. Skær det overskyende dej af, og prik et par huller i bunden af dejen med en gaffel
  5. Forbag dejen i ovnen i ved 200 grader i 15 minutter
Fyldet
  1. Svits baconen på en pande, og kom det i en skål
  2. Skær porren ud i ½ cm tykke skiver. Du må godt bruge hele porren, både det hvide og grønne.
  3. Svits porrerne på panden i et minut eller to til de bliver bløde.
  4. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med salt og peber
  5. Læg bacon og porrer på bunden, og hæld æggeblandingen over
  6. Riv parmesanosten hen over tærten
  7. Bages ved 200 grader i 30 minutter
Share this Recipe

Check Also

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *