Græske frikadeller

God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.

Græske frikadeller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre græske frikadeller - Prøv dem som alternativ til de traditionelle danske
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Græske frikadeller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre græske frikadeller - Prøv dem som alternativ til de traditionelle danske
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Gennemvæd brødet i mælken i en stor skål.
  2. Hak hvidløget i en blender og tilsæt derefter løg, mynte, salt og peber.
  3. Fortsæt indtil det hele er hakket ganske fint.
  4. Hæld det hele i skålen, sammen med oksekød, lam og æg.
  5. Bland det hele grundigt med begge hænder.
  6. Rul blandingen til små kugler på ca. 4-5 cm i omkreds.
  7. Rul kuglerne i mel og pres dem lidt flade i det.
  8. Kom et par cm olie i en stor gryde eller en pande, og steg frikadellerne 8-10 stykker af gangen, til de ikke længere er røde inden i. De skal have ca. 10 minutter ialt.
  9. Læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.