Blog Archives

Porretærte med bacon

Porretærte med bacon er virkelig lækker på en regnfuld efterårsdag. Nyd den sprøde bund, og det bløde indre, til for eksempel en gang frikadeller, eller roastbeef. Du kan enten nyde tærten som tilbehør, eller som hovedret, det er helt op til dig.

Læs mere »

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.

Læs mere »

Hofgryde

Gammel dansk opskrift som selv Jammie Oliver har kopieret. Passer godt til de kolde vinteraftener. Serveres bedst med ris eller kartoffelmos til.

Læs mere »

Græske frikadeller

God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.

Læs mere »