Blog Archives
Porretærte med bacon
Porretærte med bacon er virkelig lækker på en regnfuld efterårsdag. Nyd den sprøde bund, og det bløde indre, til for eksempel en gang frikadeller, eller roastbeef. Du kan enten nyde tærten som tilbehør, eller som hovedret, det er helt op til dig.
Læs mere »svenske pølseret
Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.
Læs mere »Millionbøf med kartoffelmos
Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag.
Læs mere »Lasagne ala Gordon Ramsey
Har du drømt om at lave mad som Gordon Ramsey, her er en lækker opskrift på lasagne, ligesom han laver den.
Læs mere »Brændende kærlighed med kartoffelmos
I de kolde vintermåneder er der intet der slår, en gang brændende kærlighed med kartoffelmos. Den sprøde bacon, den bløde kartoffelmos, bundet sammen af løgets sødme.
Læs mere »Stegte ål med persillesovs
Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.
Læs mere »Kylling med skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat.
Gammeldags opskrift på kyllinge steg med skilt sovs. Det er absolut ikke for folk der er på slankekur, men smagen – den fejler intet. Her lavet med hjemmelavet agurkesalat. Serveres med hvide kartofler.
Læs mere »Hofgryde
Gammel dansk opskrift som selv Jammie Oliver har kopieret. Passer godt til de kolde vinteraftener. Serveres bedst med ris eller kartoffelmos til.
Læs mere »Græske frikadeller
God opskrift på en gang græske frikadeller. Kan serveres som en appetitvækker eller med tzatziki, græsk salsa og pita, eller med pasta for et fuldt måltid. De smager bedst ved stuetemperatur, og kan således sagtens laves i forvejen. Hvis du ikke er så glad for lam, kan de også laves med rent oksekød.
Læs mere »