Græske frikadeller
Lækre græske frikadeller – Prøv dem som alternativ til de traditionelle danske
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
40minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Gennemvæd brødet i mælken i en stor skål.
  2. Hak hvidløget i en blender og tilsæt derefter løg, mynte, salt og peber.
  3. Fortsæt indtil det hele er hakket ganske fint.
  4. Hæld det hele i skålen, sammen med oksekød, lam og æg.
  5. Bland det hele grundigt med begge hænder.
  6. Rul blandingen til små kugler på ca. 4-5 cm i omkreds.
  7. Rul kuglerne i mel og pres dem lidt flade i det.
  8. Kom et par cm olie i en stor gryde eller en pande, og steg frikadellerne 8-10 stykker af gangen, til de ikke længere er røde inden i. De skal have ca. 10 minutter ialt.
  9. Læg dem på et stykke fedtsugende papir.