Pasta caponada med ost

En nem, hurtig og lækker opskrift på pasta caponda, hvor bacon, ærter og ost er et perfekt match. Super nem og hurtig at lave, hvis du lige er kommet ind af døren, og børnene er sultne.

Pasta caponada med ost
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Denne opskrift laver jeg altid når man kommer sent hjem, og ungerne er sultne nu! Nem, hurtig og velsmagende.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Pasta caponada med ost
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Denne opskrift laver jeg altid når man kommer sent hjem, og ungerne er sultne nu! Nem, hurtig og velsmagende.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kog pastaerne til de er al-dente, det vil sige - de må stadig godt være hårde inden i. Hvis du bruger frisk pasta, behøver du ikke koge dem først.
  2. Mens pastaerne koger, kommer du bacon på panden, og steger dem sprøde.
  3. Hæld eventuelt lidt af fedtstoffet fra panden fra, så ikke du får en så fed sovs.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og hæld dem så på panden med baconen.
  5. Tilsæt fløden, og lad det simre i et par minutter indtil det bliver cremet og tykt.
  6. Krydre med salt og peber.
  7. Tilsæt ærter og lad dem koge med i et minut eller to.
  8. Hæld pastaen op på en tallerken, drys med ost og eventuel lidt hakket basilikum.
  9. Server
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *