En opskrift på brownie med chokoladesauce som du sent vil glemme. Denne opskrift er helt klart værd at bruge tiden på at lave. Skal du lave mad til din udvalgte, så er dette desserten du kan servere. Hvis du vil se flere gode opskrifter, så tag et kig på gastrofun.
Ingredienser
Brownies
- 3 spsk cacaopulver
- 75 gram mel
- 350 gram sukker
- 220 gram smør
- 1 tsk bagepulver
- 4 æg
- 220 gram chokolade god
Antal personer: personer
Instruktioner
Brownie
- Sæt ovnen på 175 grader.
- Smelt smørret og chokoladen (de 220 gram af den) i et vandbad.
- Sigt mel, cacao og bagepulver i en separat skål, og bland det godt sammen.
- Når smør og chokolade er smeltet, røres det godt sammen, til det får en glat konsistens.
- Tag skålen op af vandbadet og bland de tørre ingredienser i.
- Tilsæt æg og pisk til du får en silkeblød konsistens.
- Hæld blandingen i smurt kageform og put i ovnen i 20-25 min.
Chokoladesauce
- Varm fløden op indtil den koger.
- Hæld fløden over chokoladen, og vent indtil den er smeltet.
- Rør godt rundt indtil du har en ensartet cremet sauce.
- Serveres med flødeskum.
Del denne opskrift