Lækker og svampet brownie, der smager som englene synger. Du behøver ikke putte chokolade i denne dej, og hvis du gør det, så lad være med at brug 70% chokolade, men hellere en god 40%’s.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
- Kom smørret i en gryde, og smelt det - Sæt ovnen på 180 grader
- Stil det til afkøling, mens du eventuelt hakker nøddder og/eller chokolade groft
- Rør æg og sukker sammen. Pisk det godt og grundigt i et par minutter.
- Sigt mel, vanilje, salt og kakao ned i ægget, og rør smørret i.
- Smør en bageform på 26 x 18 cm
- Drys rasp i bunden af formen, og hæld det overskydende ud. Du kan godt undvære raspen, men resultatet bliver helt klart bedst hvis du kommer det i bunden
- Drys eventuelt den hakkede chokolade og/eller nødder over
- Bages i ca. 30 minutter, der må stadig godt hænge lidt dej fast på strikkepinden når du prikker i den. Hellere giv den lidt for lidt, end alt for meget.
Del denne opskrift