Ingredienser
Kagebund
- 125 gr smør
- 125 gr sukker
- 4 æggeblommer
- 250 gr mel
- 2 tsk bagepulver
- 1 dl mælk
Marengslåg
- 4 æggehvider
- 200 gr sukker
- 2 spsk flormelis
Antal personer:
Instruktioner
Kagebund
- Rør sukker og hvidt og blødt.
- Pisk æggeblommerne i, en ad gangen.
- Sigt melet og bagepulveret i dejen, og vend det sammen med en ske.
- Tilsæt mælken lidt ad gange.
- Fordel kagen i en smurt springform på ca. 24 cm i diameter.
- Bag kagen i 15 minutter ved 175 grader.
- Tag kagen ud, men lad ovnen forblive tændt.
Marengslåg
- Pisk æggehviderne med en pisker indtil de danner små toppe.
- Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, alt imens du pisker.
- Fordel rabarberkompotten ud over kagen.
- Fordel marensen ud over rabarberkompotten.
- Kom flormelis i en sigte, og drys det ud over marangsen.
- Bag kagen i 15 minutter ved 175 grader.
Recipe Notes
Der er ingen ernæringsmærke for denne opskrift endnu.
Del denne opskrift