Pandekager

Hvem elsker ikke pandekager? Herhjemme bliver de i hvert spist tit og ofte, både en stille søndag morgen, men også nogle gange til aftensmad. Ja, alting behøver ikke være spelt og grovkorn – Hvilket du heller ikke finder meget af på denne side. Har du iøvrigt hørt om den internationale pandekagedag?

Pandekager
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem opskrift på tynde pandekager, som smager himmelsk. Denne opskrift hører ikke til den sunde af slagsen, men helt ærligt - Pandekager skal heller ikke være sunde, de skal bare smage så englene synger.
Servings Prep Time
10 stk cirka 5 minutter
Cook Time
15 minutter
Servings Prep Time
10 stk cirka 5 minutter
Cook Time
15 minutter
Pandekager
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem opskrift på tynde pandekager, som smager himmelsk. Denne opskrift hører ikke til den sunde af slagsen, men helt ærligt - Pandekager skal heller ikke være sunde, de skal bare smage så englene synger.
Servings Prep Time
10 stk cirka 5 minutter
Cook Time
15 minutter
Servings Prep Time
10 stk cirka 5 minutter
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: stk cirka
Instructions
  1. Bland det hele i en skål, og pisk det grundigt sammen så melet ikke klumper
  2. Varm en pande, og put en lille klat smør på panden
  3. Når smørret er smeltet og brunet, hældes der lidt dej på panden, mens du sørger for at hælde panden på skrå så du får fordelt dejen jævnt ud over hele panden, og dermed får en fin tynd pandekage
  4. Når pandekagen er brunet på den ene side, så vender du den med enten en paletkniv, eller hvis du er modig - i luften
Share this Recipe

Se også

Verdens bedste mazarin

Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert - fx jordbærkage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *