Chokolade fondant med hindbær

Himmelsk opskrift på en lækker chokoladefondant, der er nemt at lave, og som smager himmelsk. Her serveres med en lækker vanilije is, og en bund af hindbær.

Chokolade fondant med hindbær
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Flydende chokolade vælter ud af disse kager, hvis du har lavet dem rigtigt
Servings
4 kager
Cook Time
20 minutter
Servings
4 kager
Cook Time
20 minutter
Chokolade fondant med hindbær
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Flydende chokolade vælter ud af disse kager, hvis du har lavet dem rigtigt
Servings
4 kager
Cook Time
20 minutter
Servings
4 kager
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Kager
Hindbærsovs
Servings: kager
Instructions
Kager
  1. Chokolade, smør og sukker kommes i et vandbad.
  2. Når det hele er ved at være smeltet, tages vandbadet af, og lad det stå et par minutter, indtil det sidste smør og chokolade er smeltet. Den skal nemlig ikke være alt for varm.chokolade fondant
  3. Sigt melet i blandingen og rør det godt rundt.
  4. Tilsæt de 3 æg, og rør dejen helt glat.
  5. 4 muffinforme smøres med smør, og der drysses en gang cacao pulver ned i dem, så formen er foret med smør og cacao.
  6. Du kan smide formene i køleskab indtil du skal bruge dem, da de bedst serveres lune.
  7. Bages i ovnen på 200 grader i ca. 9 minutter. De skal bare være bagt i kanten, men ikke indeni.
Hindbærsovs
  1. Tag hindbærene og rør op med en spiseskefuld flormelis, og mos dem ud med en gaffel.
  2. Læg en stribe på tallerken, eventuelt sammen med en skefuld god vanilijeis.
Share this Recipe

Se også

Mumse kage

Lækker og svampet chokoladekage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *