Himmelsk opskrift på en lækker chokoladefondant, der er nemt at lave, og som smager himmelsk. Her serveres med en lækker vanilije is, og en bund af hindbær.
Ingredienser
Antal personer: kager
Instruktioner
Kager
- Chokolade, smør og sukker kommes i et vandbad.
- Når det hele er ved at være smeltet, tages vandbadet af, og lad det stå et par minutter, indtil det sidste smør og chokolade er smeltet. Den skal nemlig ikke være alt for varm.chokolade fondant
- Sigt melet i blandingen og rør det godt rundt.
- Tilsæt de 3 æg, og rør dejen helt glat.
- Du kan smide formene i køleskab indtil du skal bruge dem, da de bedst serveres lune.
- Bages i ovnen på 200 grader i ca. 9 minutter. De skal bare være bagt i kanten, men ikke indeni.
Hindbærsovs
- Tag hindbærene og rør op med en spiseskefuld flormelis, og mos dem ud med en gaffel.
- Læg en stribe på tallerken, eventuelt sammen med en skefuld god vanilijeis.
Del denne opskrift