Spinattærte – Paleo
Region
Paleo
Antal personer
1
tærte
Tilberedningstid
Ventetid
20
minutter
1
time
Antal personer
1
tærte
Tilberedningstid
Ventetid
20
minutter
1
time
Ingredienser
3
kartofler
store og søde
olie
til stegning
300
gram
kyllinge fillet
1
løg
2
fed
hvidløg
400
gram
spinat
frossen
1
æg
muskatnød
revet
peber
salt
Instruktioner
Tærtebund
Riv kartoflerne og sæt dem i en skål i 30 minutter
Pres væden ud kartoflerne ved at vride dem i et viskestykke
Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom “dejen” i formen.
Dejen skal helt op af siderne.
Bages ved 170 grader i 30 minutter.
Tærtefyld
Skær kyllingen i små stykker, og steg den let på en pande med lidt olie
Hak løget, og pres hvidløget.
Når kyllingen er færdig, kommes den frosne spinat på panden, sammen med løg og hvidløg
Lad det stege med i et par minutter
Krydr den med salt, peber og muskatnød.
Tag panden fra varmen, og hæld ægget i.
Rør det hele godt sammen, og kom fyldet i formen
Top eventuelt med lidt revet ost
Bages ved 170 grader, i cirka 20 minutter.