Spinattærte – Paleo
Antal personer
1tærte
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 1 time
Antal personer
1tærte
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 1 time
Ingredienser
Instruktioner
Tærtebund
  1. Riv kartoflerne og sæt dem i en skål i 30 minutter
  2. Pres væden ud kartoflerne ved at vride dem i et viskestykke
  3. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og kom “dejen” i formen.
  4. Dejen skal helt op af siderne.
  5. Bages ved 170 grader i 30 minutter.
Tærtefyld
  1. Skær kyllingen i små stykker, og steg den let på en pande med lidt olie
  2. Hak løget, og pres hvidløget.
  3. Når kyllingen er færdig, kommes den frosne spinat på panden, sammen med løg og hvidløg
  4. Lad det stege med i et par minutter
  5. Krydr den med salt, peber og muskatnød.
  6. Tag panden fra varmen, og hæld ægget i.
  7. Rør det hele godt sammen, og kom fyldet i formen
  8. Top eventuelt med lidt revet ost
  9. Bages ved 170 grader, i cirka 20 minutter.