Blog Archives

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.

Læs mere »

Skipperlabskovs

Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.

Læs mere »

Pommes Anna

Herlig opskrift på Pommes Anna. Pommes Anna er faktisk bare tynde skiver kartofler og smør lagt i lag, men den kan varieres på mange måder. Prøv fx. at kom lidt ost imellem lagene, eller en gang frisk persille, eller prøv at brug hvidløgssmør. Der er mange måder at variere denne opskrift på, men basalt set er det det samme.

Læs mere »

Brunede kartofler

Opskriften på de søde brune kartofler, som gerne serveres til andestegen og flæskesteget juleaften, men også gerne til en hakkebøf eller en gang ribbenssteg.

Læs mere »