Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.
Læs mere »Blog Archives
Millionbøf med kartoffelmos
Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag.
Læs mere »Hakkebøf med mozzarella og champion sovs
Lækker hakkebøf, med mozzarella ost og cremet championsovs med bacon.
Læs mere »Brændende kærlighed med kartoffelmos
I de kolde vintermåneder er der intet der slår, en gang brændende kærlighed med kartoffelmos. Den sprøde bacon, den bløde kartoffelmos, bundet sammen af løgets sødme.
Læs mere »Skipperlabskovs
Lækker opskrift på en god gang skipperlabskovs. Her lavet med okseinderlår, men kan også laves med svinebov.
Læs mere »Spinattærte – Paleo
Lækker tærte med fyld af spinat, og en bund af søde kartofler.
Læs mere »Varm kartoffelsalat
Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. en god kogt skinke.
Læs mere »Pommes Anna
Herlig opskrift på Pommes Anna. Pommes Anna er faktisk bare tynde skiver kartofler og smør lagt i lag, men den kan varieres på mange måder. Prøv fx. at kom lidt ost imellem lagene, eller en gang frisk persille, eller prøv at brug hvidløgssmør. Der er mange måder at variere denne opskrift på, men basalt set er det det samme.
Læs mere »Kartofler, nye kogte
Intet slår smagen af en ny dansk kartoffel. Server med en klat smør eller god sovs, og så et drys frisk persille på toppen
Læs mere »Brunede kartofler
Opskriften på de søde brune kartofler, som gerne serveres til andestegen og flæskesteget juleaften, men også gerne til en hakkebøf eller en gang ribbenssteg.
Læs mere »