Oreo brownie
Lækre knasende Orio’s i brownies
Ingredienser
Brownie
Frosting
Instruktioner
Brownie
  1. Sæt ovnen på 175 grader og smør en bageform på ca. 20 x 20 cm. godt med fedtstof.
  2. Smelt smør og chokoladen i et vandbad.
  3. Pisk så sukker, 1 teskefuld vanille, æg og salt i blandingen.
  4. Tilsæt melet lidt af gangen, og pisk indtil det opnår en ensartet konsistens.
  5. Knus 12 Oreo’s og kom den i dejen.
  6. Kom dejen i formen, og bages ved 175 grader i 30 minutter. Den skal helst ikke have for meget, og må gerne være lidt klæg.
Frosting
  1. Skær det usaltede smør i tern, og pisk det grundigt sammen med flormelisen.
  2. Tilsæt salt, 1 teskefuld vanille, og mælk og pisk indtil det bliver en ensartet blanding. Hvis frostingen er for tør. så tilsæt lidt mere mælk, indtil du opnår den rette konsistens.
  3. Smør frostingen på toppen af brownien, og tilsæt omkring 8 knuste Oreo’s som pynt på toppen.