Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan
Hasselbagte kartofler – Serveret med hvidløg, og ost. Smager himmelsk!
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
10minutter 1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
10minutter 1time
Ingredienser
Instruktioner
  1. Vask kartoflerne grundigt, men lad være med at skræl dem.
  2. Skær kartoflerne i tynde skiver op af kanten på et spæksprædt, således at du ikke skærer helt igennem kartoflen, men skærer ca. 3/4 ned igennem den.
  3. Pres et fed hvidløg.
  4. Hak purløget fint.
  5. Bland olie, hvidløg, salt, paprika og parmasanost i en lille skål.
  6. Pensl kartoflerne med denne blanding, og sørg gerne for at der kommer noget ned i revnerne.
  7. Bages ved 220 grader, i cirka 40-45 minutter.
  8. Pyntes med purløg, og lidt ekstra parmesan.