Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan
Hasselbagte kartofler – Serveret med hvidløg, og ost. Smager himmelsk!
Region
Tilbehør
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
10
minutter
1
time
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
10
minutter
1
time
Ingredienser
4
stk
bage kartofler
mellemstore
2
fed
hvidløg
3
spsk
olie
1
tsk
paprika
1
tsk
salt
2
spiseske
parmesanost
revet
1
håndfuld
purløg
Instruktioner
Vask kartoflerne grundigt, men lad være med at skræl dem.
Skær kartoflerne i tynde skiver op af kanten på et spæksprædt, således at du ikke skærer helt igennem kartoflen, men skærer ca. 3/4 ned igennem den.
Pres et fed hvidløg.
Hak purløget fint.
Bland olie, hvidløg, salt, paprika og parmasanost i en lille skål.
Pensl kartoflerne med denne blanding, og sørg gerne for at der kommer noget ned i revnerne.
Bages ved 220 grader, i cirka 40-45 minutter.
Pyntes med purløg, og lidt ekstra parmesan.