Hjemmebagte flutes
Lækre flutes – til når du får gæster, eller bare vil lave tingene selv.
Antal personer
3flutes
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1time
Antal personer
3flutes
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1time
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rør gæren forsigtigt ud i vandet.
  2. Hæld derefter vand og olie i.
  3. Lidt af gangen tilsætter du nu melet, indtil dejen slipper fint.
  4. Dejen æltes godt igennem, gerne i en røre maskine.
  5. Dejen sættes til hævning i en halv time.
  6. Slå dejen ned, og form tre lange flutes, og sæt dem til hævning igen i en halv time.
  7. Skær riller på skrå i fluten, bare et par millimeter dybe
  8. Pens flutesne med vand, og bag dem ved 225 grader i 15 minutter.
  9. Du kan eventuelt pensle dem med vand endnu en gang når de kommer ud af ovnen.