Blog Archives

Hjemmebagte flutes

Her en nem og hurtig opskrift på lækre hjemmebagte flutes, om det så er til suppen, eller bare som tilbehør til kødet. Det er helt op til dig.

Læs mere »

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.

Læs mere »

Hollandaise sovs/sauce

Nem opskrift på hollandaisesovs/sauce. Passer godt til kyllinge- og fiskretter. Husk at en af de vigtigste ting når du laver en hollandaise sovs,er at sovsen ikke må blive for varm.

Læs mere »

Beurre Blanc

Klassisk opskrift på Beurre Blanc, eller den hvide smørsovs som den også kaldes. Tager ingen tid at lave og passer ferfekt til de fleste fiskeretter.

Læs mere »

Bechamelsovs / Hvid sovs

En klassisk opbagt bechamelsovs, der kan bruges som grund til mange stort set alle af-arter af hvidsovs, det kan være persillesovs, ostesovs og mange andre.

Læs mere »

Bearnaisesovs – sauce bearnaise

Dette er den klassiske opskrift på sauce bearnaise, eller bare bearnaisesovs på dansk. Hvis du først en gang har prøvet denne sovs, så går du aldrig tilbage til andet. “En æggeblomme, et skalotteløg, lidt hvidvinseddike med estragon. Det tager årevis før resultatet bliver perfekt… (Fernard Point, Ma Gastronomi).”

Læs mere »