Blog Archives

Valnøddesnaps

Valnøddesnaps - Kongernes snaps

Valnøddesnaps bliver også nogle gange kaldt for "kongernes snaps", og hvis du lader den stå længe nok - Så kommer du ret tæt på cognac i smagen. Men det tager tid, så det er ikke noget med at starte en uge før.

Læs mere »

Stegt flæsk med persillesovs/sauce

Herlig opskrift på en ret der snildt kan spises året rundt, men står sig rigtigt godt i sommeren med de nye kartofler, og den friske persille. Her med flæsket lavet i ovnen, så der ikke er stegefedt i hele huset. Spises bedst med nye kartofler, drysset med persille.

Læs mere »

Boller i karry

Boller i Karry

Lækker opskrift på hjemmelavede smagfulde kødboller i karry, der får englene til at synge. Husk at der er stor forskel i styrken på karry, så du skal variere mængden af karry, afhægigt af om du er til stærk eller mindre stærk karrysovs.

Læs mere »