Whiskeysauce

God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.

Whiskeysauce
Stem: 5
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Whiskeysauce
Stem: 5
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Varm panden op, og hæld whiskeyen på.
  2. Husk at slukke for emhætten, og pas på hår, mm - Sæt ild til whiskeyen og lad den brænde til den selv slukker.
  3. Tilsæt tomatpure, ketchup og krydderier.
  4. Rør godt rundt, og tilsæt så fløden.
  5. Smages til med salt og peber.
  6. Kan spædes op med vand, hvis du syntes saucen er for tyk.
Del denne opskrift

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.