Whiskeysauce

God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød som eksempelvis chateaubriand.

Whiskeysauce
Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Whiskeysauce
Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God og hurtig opskrift på en kraftig whiskeysauce, der passer perfekt til det røde stykke kød.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Varm panden op, og hæld whiskeyen på.
  2. Husk at slukke for emhætten, og pas på hår, mm - Sæt ild til whiskeyen og lad den brænde til den selv slukker.
  3. Tilsæt tomatpure, ketchup og krydderier.
  4. Rør godt rundt, og tilsæt så fløden.
  5. Smages til med salt og peber.
  6. Kan spædes op med vand, hvis du syntes saucen er for tyk.
Share this Recipe

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *