Whiskey fløde sovs/sauce
Herlig opskrift på whiskey fløde sovs, går rigtigt godt til et godt stykke oksekød, kylling eller pasta.
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak løgene.
  2. Smelt 3 spsk smøret på en stegepande ved medium varme, steg løgene på panden
  3. Når løgene er brune, så tag panden af varmen, hæld whisky over og når lad det stå i et par minutter.
  4. Så sæt panden over varmen igen ved medium/høj varme.
  5. Tilsæt fond eller bouillon, salt og peber.
  6. Lad blandingen stå og simre, indtil det er reduceret til ca. det halve
  7. Tilsæt resten af smørret og skru ned til lav varme.
  8. Pisk/bland fløden i under omrøring og lad sovsen simre lidt mere til det er tyknet en smule.