Whiskey fløde sovs/sauce
Herlig opskrift på whiskey fløde sovs, går rigtigt godt til et godt stykke oksekød, kylling eller pasta.
Region
Sovser
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Antal personer
2
personer
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
1
dl
oksefond
1
stk
løg
1
dl
whisky
4
spsk
smør
salt
peber
Instruktioner
Hak løgene.
Smelt 3 spsk smøret på en stegepande ved medium varme, steg løgene på panden
Når løgene er brune, så tag panden af varmen, hæld whisky over og når lad det stå i et par minutter.
Så sæt panden over varmen igen ved medium/høj varme.
Tilsæt fond eller bouillon, salt og peber.
Lad blandingen stå og simre, indtil det er reduceret til ca. det halve
Tilsæt resten af smørret og skru ned til lav varme.
Pisk/bland fløden i under omrøring og lad sovsen simre lidt mere til det er tyknet en smule.