Vildtfond

God basal opskrift på vildtfold der er velegnet ved tilberedning af supper, saucer, mørke ragouter og kraftige gryderetter, eksempelvis rødvinssauce og pebersauce.

Vildtfond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Vildtfond der smager af noget - perfekt som base til flere andre sovse
Cook Time Passive Time
45 minutter 6 timer
Cook Time Passive Time
45 minutter 6 timer
Vildtfond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Vildtfond der smager af noget - perfekt som base til flere andre sovse
Cook Time Passive Time
45 minutter 6 timer
Cook Time Passive Time
45 minutter 6 timer
Ingredients
Servings:
Instructions
  1. Brun benene i ovnen i cirka 30 minutter ved 225 grader.
  2. Rengør og skær alle grøntsagerne groft.
  3. Kom grøntsagerne i en gryde, og brun dem godt sammen med timianen.
  4. Kom resten af ingredienserne i gryden, og dæk med vand.
  5. Bring gryden langsomt i kog, og skum den for fedt og urenheder.
  6. Lad den stå og simre i cirka 3 timer, mens du sørger for at skumme den efter behov, samt toppe med koldt vand, hvis der er fordampet for meget.
  7. Efter 3 timer, sier du fonden, og lader den koge så den er svundet ind til ca. det halve.
  8. Du kan komme det, af fonden du ikke skal bruge her og nu, i isterningeposer, så er det nemt at dosere til andre retter.
Share this Recipe

Se også

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *