Verdens bedste mazarin
Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert – fx jordbærkage.
Region
Dansk
Antal personer
Forberedelses tid
5
personer
15
minutter
Ventetid
25
minutter
Antal personer
Forberedelses tid
5
personer
15
minutter
Ventetid
25
minutter
Ingredienser
Bund
125
gr
smør
175
gr
mel
3
spsk
sukker
1
stk
æggeblomme
gem hviden til fyldet
Fyld
150
gr
smør
1
knsp
salt
125
gr
sukker
200
gr
marcipan
revet
1
æg
1
æggehvide
Glasur
200
gr
nougat
Instruktioner
Smuldr smør i melet.
Tilsæt sukker og æggeblomme.
Saml hurtigt og stil på køl en times tid.
Beklæd en tærteform med dejen.
Rør sukker, salt og det bløde smør grundigt sammen.
Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden.
Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund.
Bages 23-24 min ved 180 grader (varmluft). Køles lidt af.
Smelt nougaten over vandband
Fordel nougaten over kagen