Verdens bedste mazarin
Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert – fx jordbærkage.
Antal personer Forberedelses tid
5personer 15minutter
Ventetid
25minutter
Antal personer Forberedelses tid
5personer 15minutter
Ventetid
25minutter
Ingredienser
Bund
Fyld
Glasur
Instruktioner
  1. Smuldr smør i melet.
  2. Tilsæt sukker og æggeblomme.
  3. Saml hurtigt og stil på køl en times tid.
  4. Beklæd en tærteform med dejen.
  5. Rør sukker, salt og det bløde smør grundigt sammen.
  6. Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden.
  7. Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund.
  8. Bages 23-24 min ved 180 grader (varmluft). Køles lidt af.
  9. Smelt nougaten over vandband
  10. Fordel nougaten over kagen