Verdens bedste mazarin

Verdens bedste mazarin
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert - fx jordbærkage.
Servings Prep Time
5 personer 15 minutter
Passive Time
25 minutter
Servings Prep Time
5 personer 15 minutter
Passive Time
25 minutter
Verdens bedste mazarin
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert - fx jordbærkage.
Servings Prep Time
5 personer 15 minutter
Passive Time
25 minutter
Servings Prep Time
5 personer 15 minutter
Passive Time
25 minutter
Ingredients
Bund
Fyld
Glasur
Servings: personer
Instructions
  1. Smuldr smør i melet.
  2. Tilsæt sukker og æggeblomme.
  3. Saml hurtigt og stil på køl en times tid.
  4. Beklæd en tærteform med dejen.
  5. Rør sukker, salt og det bløde smør grundigt sammen.
  6. Rør marcipan blødt med ægget og æggehviden.
  7. Bland de to ting sammen og fordel det over den ubagte bund.
  8. Bages 23-24 min ved 180 grader (varmluft). Køles lidt af.
  9. Smelt nougaten over vandband
  10. Fordel nougaten over kagen
Share this Recipe

Check Also

Chokolade fondant med hindbær

Himmelsk opskrift på en lækker chokoladefondant, der er nemt at lave, og som smager himmelsk. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *