Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.

Veloutesovs / Veloute sauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Veloutesovs / Veloute sauce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smørret og rør melet i og bag den op i 2 minutter.
  2. Kom kyllingefonden i lidt af gangen under omrøring.
  3. Bliv ved med rører indtil du får en jævn konsistens.
  4. Smages til med salt og peber.
  5. Bring det til nær kogepunktet, og skru så ned for varmen og lad den stå og småsimre i 15 minutter før den serveres.
Share this Recipe

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *