Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.

Veloutesovs / Veloute sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Veloutesovs / Veloute sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange andre, du kan for eksempel komme ost og muskatnød i, og du har en bachelmelsovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smørret og rør melet i og bag den op i 2 minutter.
  2. Kom kyllingefonden i lidt af gangen under omrøring.
  3. Bliv ved med rører indtil du får en jævn konsistens.
  4. Smages til med salt og peber.
  5. Bring det til nær kogepunktet, og skru så ned for varmen og lad den stå og småsimre i 15 minutter før den serveres.
Del denne opskrift

Se også

Tomatsovs

Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.