Varm kartoffelsalat
Har du kartofler til overs, så prøv denne lækre kartoffelsalat
Region
Dansk
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
1
dl
fløde
800
gram
kartofler
2
løg
4
spsk
frugteddike
salt
1
håndfuld
purløg
eller persille
2
tsk
karry
25
gram
smør
peber
Instruktioner
Brug gerne nogle faste små kartofler, gerne asparges eller hvad du ville bruge hvis du skulle lave brune kartofler.
Kog kartoflerne møre med skræl på.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
Løget pilles, og skæres i skiver.
Smelt smøret sammen med karry, og svits løgene.
Kom kartoflerne ved, og lad det varme igennem. Kartoflerne skal ikke brunes.
Hæld fløde, eddike, salt og peber ved. og lad det koge ind i et par minutter.
Serveres med det samme, med enten frisk persille eller purløg på toppen