Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. en god kogt skinke.

Varm kartoffelsalat
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Har du kartofler til overs, så prøv denne lækre kartoffelsalat
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Varm kartoffelsalat
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Har du kartofler til overs, så prøv denne lækre kartoffelsalat
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Brug gerne nogle faste små kartofler, gerne asparges eller hvad du ville bruge hvis du skulle lave brune kartofler.
  2. Kog kartoflerne møre med skræl på.
  3. Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
  4. Løget pilles, og skæres i skiver.
  5. Smelt smøret sammen med karry, og svits løgene.
  6. Kom kartoflerne ved, og lad det varme igennem. Kartoflerne skal ikke brunes.
  7. Hæld fløde, eddike, salt og peber ved. og lad det koge ind i et par minutter.
  8. Serveres med det samme, med enten frisk persille eller purløg på toppen
Del denne opskrift

Se også

Syltede grønne tomater

Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater. Syltede grønne tomater Stem: 2 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.