Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. en god kogt skinke.

Varm kartoffelsalat
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Har du kartofler til overs, så prøv denne lækre kartoffelsalat
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Varm kartoffelsalat
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Har du kartofler til overs, så prøv denne lækre kartoffelsalat
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Brug gerne nogle faste små kartofler, gerne asparges eller hvad du ville bruge hvis du skulle lave brune kartofler.
  2. Kog kartoflerne møre med skræl på.
  3. Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
  4. Løget pilles, og skæres i skiver.
  5. Smelt smøret sammen med karry, og svits løgene.
  6. Kom kartoflerne ved, og lad det varme igennem. Kartoflerne skal ikke brunes.
  7. Hæld fløde, eddike, salt og peber ved. og lad det koge ind i et par minutter.
  8. Serveres med det samme, med enten frisk persille eller purløg på toppen
Share this Recipe

Se også

Syltede grønne tomater

Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater. Syltede grønne tomater Votes: 1 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *