Valentines chokolade mousse kage med hindbærsovs

Her er en lækker opskrift på en kage, der vil få din udkårne til at elske dig for evigt. Lækker cremet chokolademousse, og en lækker hindbærsovs på toppen. Hvad er der ikke at elske?

Valentines chokolade mousse kage med hindbærsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Valentine og kage hører bare sammen!
Valentines chokolade mousse kage med hindbærsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Valentine og kage hører bare sammen!
Ingredients
Creme
Kager
Servings:
Instructions
Kager
  1. Varm ovnen på 160 grader
  2. Smør en springform med smør.
  3. I en gryde bringer du sukker og vand i kog, tilsæt smør og rør rundt til smøret er smeltet.
  4. Tag gryden af varmen og put chokoladen i.
  5. Rør grundigt massen sammen indtil alt chokoladen er smeltet.
  6. Tag en skål og pisk æg med rom, og rør det så i chokolade massen.
  7. Bag kagen i en time, indtil den ikke er våd i midten mere.
  8. Når kagen er bagt, og kølet af, så stikker du et par hjerter ud af kagen.
Creme
  1. Kog de frosne bær i en gryde sammen med sukkeret.
  2. Skru ned for varmen.
  3. Rør vand og majsstivelse sammen.
  4. Rør majsstivelsen i hindbærene og hæld det i en blender.
  5. Blend hindbærene indtil det har konsistens som en marmelade.
  6. Si blandingen så du får alle kernene fra.
  7. Hæld det i en fin sprøjtepose, eller lignende og dekorer tallerkenerne.
  8. Sæt kagen på tallerkenen.
  9. Pisk fløden og blandvanilien i.
  10. Put en klat flødeskum på kagen, og server den.
Share this Recipe

Se også

Verdens bedste mazarin

Lækker mazarinbund, som kan bruges til lidt af hvert - fx jordbærkage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *