Tortellini med Portobello og ostesauce
Opskrift på tortellini med lækre portobello svampe og en fyldig ostesauce.
Servings
4personer
Cook Time
30minutter
Servings
4personer
Cook Time
30minutter
Ingredients
Instructions
  1. Bring en stor gryde i kog med let saltet vand. Tilsæt tortellinierne og kog dem al dente i 8-10 minutter.
  2. Hæld vandet fra gryden.
  3. Rens svampene, og skær hatten i tynde skiver, smid stilkene væk.
  4. Hæld vin, persille, hvidløg, og svampe i en gryde ved svag varme, og lad dem sautere i 5 minutter indtil svampene er færdige.
  5. Tilsæt fløde, parmasanost, muskatnød og lad det koge op indtil osten er smeltet.
  6. Smages til med salt og peber.
  7. Hæld tortellinien op på tallerkenen, og øs saucen ud over. Pynt med revet ost.