Opskrift på tortellini med lækre portobello svampe og en fyldig ostesauce.
Ingredienser
- 1 teske muskatnød revet
- 500 gram tortellini med ostefyld
- 100 gram parmesanost revet
- 1/2 dl hvidvin
- 2 1/2 dl fløde
- salt
- 2 fed hvidløg presset
- 2 store portebello svampe
- 1 håndfuld persille frisk hakket
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
- Bring en stor gryde i kog med let saltet vand. Tilsæt tortellinierne og kog dem al dente i 8-10 minutter.
- Hæld vandet fra gryden.
- Rens svampene, og skær hatten i tynde skiver, smid stilkene væk.
- Hæld vin, persille, hvidløg, og svampe i en gryde ved svag varme, og lad dem sautere i 5 minutter indtil svampene er færdige.
- Tilsæt fløde, parmasanost, muskatnød og lad det koge op indtil osten er smeltet.
- Smages til med salt og peber.
- Hæld tortellinien op på tallerkenen, og øs saucen ud over. Pynt med revet ost.
Del denne opskrift