Torskerognsmousse

Opskrift på herlig mousse, bare med torskerogn her istedet for som det plejer at være, men laks. Serveres med ristede tynde skiver rugbrød. eller hvidt brød.

Torskerognsmousse
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker mousse - Kan både bruges som forret og middagsret.
Torskerognsmousse
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker mousse - Kan både bruges som forret og middagsret.
Ingredients
Servings:
Instructions
Torskerogn
  1. Smør et stykke staniol med olie, og fordel rognen på folien i en lang pølse.
  2. Krydr med salt og peber og pres lidt citronsaft ud over rognen - Du kan eventuelt ligge en stilk dild eller to ved.
  3. Rul rognen stramt sammen i staniolen så den danner en pølse og vrid enderne sammen for at lukke dem.
  4. Kog rognen i ½ time, og lad den trække i vandet til den er kold.
Mayonaisse
  1. Pisk æggeblommen med salt, og tilsæt sennep og eddike.
  2. Pisk så olien i, først meget lidt af gangen, og dernæst mere og mere.
  3. Smages til med salt, peber og en lille smule cayennepeber.
Mousse
  1. Tag rognen ud af staniolen, og kom pres den gennem en fin sigte.
  2. Rør den sammen med mayonaissen, så den får en tæt, cremet konsistens.
  3. Smages til med salt, peber og karry.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *