Tomatsovs
Frisk, lækker opskrift på en tomatsovs, der med lidt tvist sagtens kan bruges til meget andet, som for eksempel kødsovs, og meget andet.
Region
Sovser
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
15
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
15
minutter
Ingredienser
1.5
dl
tomatpure
1
fed
hvidløg
35
gram
smør
0.5
stk
knoldselleri
1
tsk
timian
gerne frisk hakket
30
gram
smør
30
gram
flæsk
røget
0.5
pastinak
1
stk
gulerødder
1
stk
løg
35
gram
mel
2
stk
laurbærblade
1
håndfuld
persille
5
dl
lys fond
Instruktioner
Svits grøntsager og krydderurter gyldent sammen med flæsket.
Tilsæt mel, tomatpure, samt den kogende boullion og lad det koge i små 20 minutter.
Blend eventuelt sovsen så du får en ensartet konsistens.