Tiramisu, hjemmelavet
Klassisk italiensk tiramisu – hjemmelavet selvfølgelig
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 12timer
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 12timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommer, og sukkeret sammen. Der skal piskes længe så blandingen bliver tyk og bleg.
  2. Kom mascarpone osten i sammen med en teskefuld espresso, eller stærk kaffe, og vend det hele sammen indtil det bliver en ensartet creme.
  3. I en skål hælder nu rom og resten af din espresso.
  4. Tag et fad på ca. 20 x 30 cm, og dæk bunden af fadet med ladyfingre som du dypper i blandingen med espresso og rom. De skal maks dyppes i 5 sekunder hver, da de ellers kan falde helt fra hinanden.
  5. Dæk bunden helt, og bræk eventuelt ladyfingrene ud i mindrestykker for at få det til at passe.
  6. Fordel halvdelen af cremen ud over det første lag.
  7. Lav et lag mere med lady fingre – samme fremgangsmåde som før.
  8. Fordel resten af cremem ud over det andet lag, og sæt tiramisuen i køleskabet, i mindst 12 timer, men gerne et døgn.
  9. Før den serveres drysses den med et lag kakao, eller chokoladespåner.