Tiramisu, hjemmelavet

Lækker opskrift på en klassisk italiensk tiramisu. Hvis du er til det italienske køkken, er du uden tvivl stødt på denne lækre dessert. En luftig og let creme med kaffesmag, og cacao på toppen. Denne desert er ikke svær at lave, og men det kræver at du går i gang dagen før, da den har bedst af at stå en dag i køleskabet før den bliver spist.

Tiramisu, hjemmelavet
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk italiensk tiramisu - hjemmelavet selvfølgelig
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 12 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 12 timer
Tiramisu, hjemmelavet
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk italiensk tiramisu - hjemmelavet selvfølgelig
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 12 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 12 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Pisk æggeblommer, og sukkeret sammen. Der skal piskes længe så blandingen bliver tyk og bleg.
  2. Kom mascarpone osten i sammen med en teskefuld espresso, eller stærk kaffe, og vend det hele sammen indtil det bliver en ensartet creme.
  3. I en skål hælder nu rom og resten af din espresso.
  4. Tag et fad på ca. 20 x 30 cm, og dæk bunden af fadet med ladyfingre som du dypper i blandingen med espresso og rom. De skal maks dyppes i 5 sekunder hver, da de ellers kan falde helt fra hinanden.
  5. Dæk bunden helt, og bræk eventuelt ladyfingrene ud i mindrestykker for at få det til at passe.
  6. Fordel halvdelen af cremen ud over det første lag.
  7. Lav et lag mere med lady fingre - samme fremgangsmåde som før.
  8. Fordel resten af cremem ud over det andet lag, og sæt tiramisuen i køleskabet, i mindst 12 timer, men gerne et døgn.
  9. Før den serveres drysses den med et lag kakao, eller chokoladespåner.
Del denne opskrift

Se også

Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande. Kirsebærsovs …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *