Bring kyllingen i kog i en stor gryde, og når vandet koger, så skummer du fedtet af, før du hælder løg, gulerødder, porrer, laurbærblade og salt i, derefter koges den ca. 45 minutter.
Tag kyllingen op, og si vandet som kyllingen har kogt i. Husk at gem vandet da vi skal bruge det senere.
Afkøl kyllingen lidt, og pil kødet af med to gafler så det bliver lidt trevlet i det.
Smelt fedtstoffet, og bag det op med melet.
Tilsæt dit kyllinge vand lidt efter lidt under kraftig omrøring.
Kog sovsen godt igennem – den skal helst være tykkere end en almindelig sovs.
Kom hønsekød, og asparges i og bring den i kog igen.
Lad den koge i ca. 5 minutter, og smag den til med salt og peber.
Lun tarteletterne, og fordel fyldet i dem. Pynte med frisk hakket persille på toppen.
Bemærk – Denne ret er beskrevet her som hovedret, beregn noget mindre hvis du skal bruge den som forret.