Tarteletter med høns i asparges

Gammel opskrift, på lækre smagsfyldte tarteletter med saftigt kyllingkød i god og kraftfuld aspargessovs.

Tarteletter med høns i asparges
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde tarteletter og mør kylling i velsmagende aspargesovs
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 45 minutter
Tarteletter med høns i asparges
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde tarteletter og mør kylling i velsmagende aspargesovs
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Bring kyllingen i kog i en stor gryde, og når vandet koger, så skummer du fedtet af, før du hælder løg, gulerødder, porrer, laurbærblade og salt i, derefter koges den ca. 45 minutter.
  2. Tag kyllingen op, og si vandet som kyllingen har kogt i. Husk at gem vandet da vi skal bruge det senere.
  3. Afkøl kyllingen lidt, og pil kødet af med to gafler så det bliver lidt trevlet i det.
  4. Smelt fedtstoffet, og bag det op med melet.
  5. Tilsæt dit kyllinge vand lidt efter lidt under kraftig omrøring.
  6. Kog sovsen godt igennem - den skal helst være tykkere end en almindelig sovs.
  7. Kom hønsekød, og asparges i og bring den i kog igen.
  8. Lad den koge i ca. 5 minutter, og smag den til med salt og peber.
  9. Lun tarteletterne, og fordel fyldet i dem. Pynte med frisk hakket persille på toppen.
  10. Bemærk - Denne ret er beskrevet her som hovedret, beregn noget mindre hvis du skal bruge den som forret.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *