Gammel opskrift, på lækre smagsfyldte tarteletter med saftigt kyllingkød i god og kraftfuld aspargessovs.
Tarteletter med høns i asparges
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækre sprøde tarteletter og mør kylling i velsmagende aspargesovs
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid | Ventetid |
45 minutter | 45 minutter |
|
|
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 4 dl kyllingefond (kogevand fra kyllingen)
- 1 glas asparges i alt ca. 850 gr asparges
- 2 løg
- 1 håndfuld hvide asparges friske
- 3 laurbærblade
- 1 kylling ca. 1500 gr.
- 2 porre
Antal personer: personer
Instruktioner
- Bring kyllingen i kog i en stor gryde, og når vandet koger, så skummer du fedtet af, før du hælder løg, gulerødder, porrer, laurbærblade og salt i, derefter koges den ca. 45 minutter.
- Tag kyllingen op, og si vandet som kyllingen har kogt i. Husk at gem vandet da vi skal bruge det senere.
- Afkøl kyllingen lidt, og pil kødet af med to gafler så det bliver lidt trevlet i det.
- Smelt fedtstoffet, og bag det op med melet.
- Tilsæt dit kyllinge vand lidt efter lidt under kraftig omrøring.
- Kog sovsen godt igennem - den skal helst være tykkere end en almindelig sovs.
- Kom hønsekød, og asparges i og bring den i kog igen.
- Lad den koge i ca. 5 minutter, og smag den til med salt og peber.
- Lun tarteletterne, og fordel fyldet i dem. Pynte med frisk hakket persille på toppen.
- Bemærk - Denne ret er beskrevet her som hovedret, beregn noget mindre hvis du skal bruge den som forret.
Del denne opskrift