Tarteletter med høns i asparges

Gammel opskrift, på lækre smagsfyldte tarteletter med saftigt kyllingkød i god og kraftfuld aspargessovs.

Tarteletter med høns i asparges
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde tarteletter og mør kylling i velsmagende aspargesovs
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 45 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 45 minutter
Tarteletter med høns i asparges
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre sprøde tarteletter og mør kylling i velsmagende aspargesovs
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 45 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 45 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Bring kyllingen i kog i en stor gryde, og når vandet koger, så skummer du fedtet af, før du hælder løg, gulerødder, porrer, laurbærblade og salt i, derefter koges den ca. 45 minutter.
  2. Tag kyllingen op, og si vandet som kyllingen har kogt i. Husk at gem vandet da vi skal bruge det senere.
  3. Afkøl kyllingen lidt, og pil kødet af med to gafler så det bliver lidt trevlet i det.
  4. Smelt fedtstoffet, og bag det op med melet.
  5. Tilsæt dit kyllinge vand lidt efter lidt under kraftig omrøring.
  6. Kog sovsen godt igennem - den skal helst være tykkere end en almindelig sovs.
  7. Kom hønsekød, og asparges i og bring den i kog igen.
  8. Lad den koge i ca. 5 minutter, og smag den til med salt og peber.
  9. Lun tarteletterne, og fordel fyldet i dem. Pynte med frisk hakket persille på toppen.
  10. Bemærk - Denne ret er beskrevet her som hovedret, beregn noget mindre hvis du skal bruge den som forret.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.