Syltede grønne tomater
Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater.
Servings
1potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4uger
Servings
1potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4uger
Ingredients
Instructions
  1. Tomaterne ordnes og vaskes grundigt.
  2. Prik huller i tomaterne med en kødnål eller en gaffel, og kom dem i en gryde med sukker, eddike og krydderier.
  3. Lad det koge op ganske forsigtigt så de ikke sprækker og lad simre i 7-8 minutter.
  4. Skold sylteglasset med kogende vand og kom tomaterne.
  5. Kog lagen op og put atamonen i og hæld den op, så den dækker tomaterne, hvis der er for meget lage, så lad den koge ind så mængden passer.
  6. Luk glassene mens de er varme og lad dem stå i fire uger før der spises af dem.
  7. Et godt tip er ikke at bruge træredskaber til syltningen, da det vil forringe holdbarheden.