Syltede grønne tomater

Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater.

Syltede grønne tomater
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater.
Servings
1 potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4 uger
Servings
1 potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4 uger
Syltede grønne tomater
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater.
Servings
1 potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4 uger
Servings
1 potion
Cook Time Passive Time
45 minutter 4 uger
Ingredients
Servings: potion
Instructions
  1. Tomaterne ordnes og vaskes grundigt.
  2. Prik huller i tomaterne med en kødnål eller en gaffel, og kom dem i en gryde med sukker, eddike og krydderier.
  3. Lad det koge op ganske forsigtigt så de ikke sprækker og lad simre i 7-8 minutter.
  4. Skold sylteglasset med kogende vand og kom tomaterne.
  5. Kog lagen op og put atamonen i og hæld den op, så den dækker tomaterne, hvis der er for meget lage, så lad den koge ind så mængden passer.
  6. Luk glassene mens de er varme og lad dem stå i fire uger før der spises af dem.
  7. Et godt tip er ikke at bruge træredskaber til syltningen, da det vil forringe holdbarheden.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *