svenske pølseret
Svensk pølseret smager himmelsk, de kogte kartofler, den krydrede sovs og pølser. En ret du aldrig går helt galt i byen med.
Region
Dansk
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
800
gram
kartofler
kolde og kogte
500
gram
pølser
1
løg
10
gram
smør
3
tsk
paprika
1
ds
tomatpure
2
dl
mælk
0.5
dl
fløde
1
håndfuld
purløg
salt
peber
Instruktioner
Skær kartoflerne og pølserne i mundrette stykker
Pil og hak løget fint
Put smørret i en varm gryde, og lad det blive brunt
Kom løget i og brun dem let
Kom paprika og pølser i gryden, og lad det svitse med, indtil pølserne har lidt stegeskorpe.
Tilsæt nu kartoflerne, tomatpure og fløde og skru ned for blusset.
Lad det hele koge i cirka 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Serveres med hakkede purløg.