svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.

svenske pølseret
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Svensk pølseret smager himmelsk, de kogte kartofler, den krydrede sovs og pølser. En ret du aldrig går helt galt i byen med.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
svenske pølseret
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Svensk pølseret smager himmelsk, de kogte kartofler, den krydrede sovs og pølser. En ret du aldrig går helt galt i byen med.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skær kartoflerne og pølserne i mundrette stykker
  2. Pil og hak løget fint
  3. Put smørret i en varm gryde, og lad det blive brunt
  4. Kom løget i og brun dem let
  5. Kom paprika og pølser i gryden, og lad det svitse med, indtil pølserne har lidt stegeskorpe.
  6. Tilsæt nu kartoflerne, tomatpure og fløde og skru ned for blusset.
  7. Lad det hele koge i cirka 10 minutter, og smag til med salt og peber.
  8. Serveres med hakkede purløg.
Del denne opskrift

Se også

Millionbøf med kartoffelmos

Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag. Millionbøf med kartoffelmos Stem: …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *