svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er nemlig pæredansk, og stammer fra 80’erne hvor mange danskere drog på camping i det svenske. Køkkenudstyret var sparsomt, og retten her var perfekt at lave dagen efter, hvor man måske havde lidt kartofler i overskud fra dagen før.

svenske pølseret
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Svensk pølseret smager himmelsk, de kogte kartofler, den krydrede sovs og pølser. En ret du aldrig går helt galt i byen med.
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
svenske pølseret
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Svensk pølseret smager himmelsk, de kogte kartofler, den krydrede sovs og pølser. En ret du aldrig går helt galt i byen med.
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær kartoflerne og pølserne i mundrette stykker
  2. Pil og hak løget fint
  3. Put smørret i en varm gryde, og lad det blive brunt
  4. Kom løget i og brun dem let
  5. Kom paprika og pølser i gryden, og lad det svitse med, indtil pølserne har lidt stegeskorpe.
  6. Tilsæt nu kartoflerne, tomatpure og fløde og skru ned for blusset.
  7. Lad det hele koge i cirka 10 minutter, og smag til med salt og peber.
  8. Serveres med hakkede purløg.
Share this Recipe

Check Also

Millionbøf med kartoffelmos

Lækker kraftfuld millionbøf, lige til at servere på en kold vinterdag. Millionbøf med kartoffelmos Votes: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *