Sur/sød sovs

Den nemme opskrift på en hurtig gang sur/sød sovs, der kan bruges både som dip til en rulle, eller som sovs til asiatiske ris retter.

Sur/sød sovs
Stem: 44
Bedømmelse: 3.36
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Den nemme opskrift på en hurtig gang sur/sød sovs, der kan bruges både som dip til en rulle, eller som sovs til asiatiske ris retter.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Sur/sød sovs
Stem: 44
Bedømmelse: 3.36
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Den nemme opskrift på en hurtig gang sur/sød sovs, der kan bruges både som dip til en rulle, eller som sovs til asiatiske ris retter.
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Rør marizena, eddike, sukker, tomatpure og soya sammen.
  2. Bringes til nær kogepunktet under omrøring.
  3. Når sovsen når den rette konsistens er den færdig.
  4. Hvis den bliver for tyk, tilsættes lidt vand.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

3 Kommentarer

  1. Smager fortrinligt, let at lave og hurtigt. Kan på det varmeste anbefales

  2. smager glimrende, men jeg brugte koncentreret tomat pure – så en sjat vand og kun 2 spsk.

  3. Alt for meget tomat pure, højst det halve, og nok kun det kvarte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.