Stegte grønne tomater
Lækker herlig opskrift på stegte grønne tomater
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Stegte tomater
Dip
Instruktioner
Stegte tomater
  1. Skær tomaterne i skiver af ca. 1 centimeters tykkelse.
  2. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og rør blommen ud.
  3. Bland rasp og mel i en dyb tallerken.
  4. Dyb tomatskiverne først i ægget, og så i rasp og mel blandingen.
  5. Steg skiverne gyldne i rigeligt med olie og lad dem dryppe af på en gang fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Dip
  1. Rør cremefraiche og mayonaise sammen.
  2. Tilsæt krydderurter og rør det sammen.
  3. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Drys med havsalt, og server dem det samme.