Grønne tomater, og ikke bare dem fra filmen. Disse er gyldne, og sprøde med en herlig dip.
Ingredienser
Dip
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 1 håndfuld basilikum
- 1 knivspids salt
- 1 stænk citronsaft
- peber
- 1 knivspids havsalt
Antal personer: personer
Instruktioner
Stegte tomater
- Skær tomaterne i skiver af ca. 1 centimeters tykkelse.
- Slå ægget ud i en dyb tallerken, og rør blommen ud.
- Bland rasp og mel i en dyb tallerken.
- Dyb tomatskiverne først i ægget, og så i rasp og mel blandingen.
- Steg skiverne gyldne i rigeligt med olie og lad dem dryppe af på en gang fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Dip
- Rør cremefraiche og mayonaise sammen.
- Tilsæt krydderurter og rør det sammen.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Drys med havsalt, og server dem det samme.
Del denne opskrift