Stegte grønne tomater

Grønne tomater, og ikke bare dem fra filmen. Disse er gyldne, og sprøde med en herlig dip.

Stegte grønne tomater
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker herlig opskrift på stegte grønne tomater
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Stegte grønne tomater
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker herlig opskrift på stegte grønne tomater
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Stegte tomater
Dip
Servings: personer
Instructions
Stegte tomater
  1. Skær tomaterne i skiver af ca. 1 centimeters tykkelse.
  2. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og rør blommen ud.
  3. Bland rasp og mel i en dyb tallerken.
  4. Dyb tomatskiverne først i ægget, og så i rasp og mel blandingen.
  5. Steg skiverne gyldne i rigeligt med olie og lad dem dryppe af på en gang fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Dip
  1. Rør cremefraiche og mayonaise sammen.
  2. Tilsæt krydderurter og rør det sammen.
  3. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Drys med havsalt, og server dem det samme.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *