Stegte grønne tomater

Grønne tomater, og ikke bare dem fra filmen. Disse er gyldne, og sprøde med en herlig dip.

Stegte grønne tomater
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker herlig opskrift på stegte grønne tomater
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Stegte grønne tomater
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker herlig opskrift på stegte grønne tomater
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Stegte tomater
Dip
Antal personer: personer
Instruktioner
Stegte tomater
  1. Skær tomaterne i skiver af ca. 1 centimeters tykkelse.
  2. Slå ægget ud i en dyb tallerken, og rør blommen ud.
  3. Bland rasp og mel i en dyb tallerken.
  4. Dyb tomatskiverne først i ægget, og så i rasp og mel blandingen.
  5. Steg skiverne gyldne i rigeligt med olie og lad dem dryppe af på en gang fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Dip
  1. Rør cremefraiche og mayonaise sammen.
  2. Tilsæt krydderurter og rør det sammen.
  3. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Drys med havsalt, og server dem det samme.
Del denne opskrift

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *