Stegte ål med persillesovs

Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.

Stegte ål med persillesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Stegte ål med persillesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
Stegte ål
  1. Rens og skyl ålene godt.
  2. Dup dem med køkkenruller eller et viskestykke.
  3. Vend dem i mel, og brun på panden i godt med smør.
Persillesovs
  1. Tag ålene af panden, og læg dem i et fad og sæt dem i ovnen mens du laver persillesovsen.
  2. Bag smør og mel, og pisk langsomt mælken eller kartoffelvandet i mens der røres konstant.
  3. Sørg for at pisk hele tiden, og få alle klumper rørt ud.
  4. Tilsæt vædde indtil du opnår den ønskede konsistens, og lad så sovsen koge simre på svag varme i mindst fem minutter.
  5. Tilsæt den hakkede persille til sidst lige før servering.
  6. Nydes bedst med citronbåde og nye kogte kartofler.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *