Stegte ål med persillesovs

Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.

Stegte ål med persillesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Stegte ål med persillesovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dansk sommer opskrift på stegte ål, med nye kartofler og dejlig frisk persillesovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Stegte ål
  1. Rens og skyl ålene godt.
  2. Dup dem med køkkenruller eller et viskestykke.
  3. Vend dem i mel, og brun på panden i godt med smør.
Persillesovs
  1. Tag ålene af panden, og læg dem i et fad og sæt dem i ovnen mens du laver persillesovsen.
  2. Bag smør og mel, og pisk langsomt mælken eller kartoffelvandet i mens der røres konstant.
  3. Sørg for at pisk hele tiden, og få alle klumper rørt ud.
  4. Tilsæt vædde indtil du opnår den ønskede konsistens, og lad så sovsen koge simre på svag varme i mindst fem minutter.
  5. Tilsæt den hakkede persille til sidst lige før servering.
  6. Nydes bedst med citronbåde og nye kogte kartofler.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.